Екип

Фондация За Доброто

Контролен съвет

Славейко  Джамбазов 

Член на Контролен съвет

Д-р Славейко Джамбазов има международен опит в консултациите в областта на здравните политики, управлението на мрежа от болници, здравно осигуряване, фармацевтично производство, стратегическо планиране и маркетинг. Притежава докторска степен по оценка на здравните технологии, MBA от Американския университет в България и е завършил магистратура с направление медицина и обществено здраве. Консултант в областта на оценката на здравните технологии, фармакоикономиката, данните в реалния свят и измерването на резултатите на пациентите с над 15-годишен опит.

д-р Сибила Маринова

Член на Контролен съвет

д-р Сибила Маринова – огромен лекар и човек. Д-р Маринова е началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение в многопрофилната областна болница във Велико Търново. Тя е регионален координатор по донорство за Северен централен район, а областната болница е донорска база от над 10 години. Благодарение на д-р Маринова и екипа ѝ са реализирани десетки донорски ситуации, а спасените човешки животи вече са над 100.

ДИМИТРИНА СПИРОВА

Член на Контролен съвет

Майка съм на две момичета. Имам малък бизнес и обичам да се срещам с хора. Включих се в проекта #задоброто, защото виждам смисъл в това човек да прави усилия, за да промени нещо и дори да е малко, да вложи сърце и душа в него.

МАРИЕЛА ЦЕКОВА

Член на Контролен съвет

Майка съм на прекрасна дива дъщеря, за която мечтая да бъда добър пример. Работя в сферата на фармацевтичната индустрия, откакто се помня. Сблъсквала съм се с много несправедливости, към които изпитвам огромна непоносимост. Проект #ЗаДоброто ми даде надежда, че аз самата мога да бъда част от промяната. Силно вярвам, че трябва да има активно гражданско общество. Аз искам да съм част от него!

Джаред Мичъл

Член на Контролен съвет

Джаред Мичъл е наш приятел и съмишленик от самото начало на създаването на Ситуационенния център, в който бяха съсредоточени усилията ни да помогнем на украинските граждани, които търсеха закрила в България. Той и съпругата му са граждани на Нова Зеландия, но това не ги спря да фондонабират в родината си, да създават кампании за хуманитарна помощ, да ни осигурят техническа подкрепа, понеже са ИТ специалисти. Джаред е съосновател на Topvine Consulting. Притежава проницателно око за разпознаване и капитализиране на нови бизнес възможности и е умел да създава стабилни партньорства и съюзи, които стимулират растежа на приходите.

НАДЕЖДА РАНГЕЛОВА

Председател на фондация „За Доброто“

Енергична и крайно оптимистичната ми натура се убеди, че непримиримият дух е най-силната ми страна. Не мога, не искам и няма да повярвам, че детското здравеопазване в България може да остане на това ниво. Дълбоко вярвам, че с малки стъпки и постоянство ще постигаме промяната и ще изградим нещо по-добро за нашите деца – сигурна, спокойна и позитивна среда по време на престоя им в болнични заведения. Майка съм на две невероятни деца. Обожавам децата, природата и вкусната храна.

ПОЛИНА ТРОЯНОВА

Координатор Проект “Светулка“

Майка съм на две момчета и имам чудно семейство. Професията ми е реставратор, но това също е и моят начин на мислене. Много често, когато видя нещо, си го представям в най-добрата му светлина. Така е с картините и иконите, а също и със сградите и грижата за децата в болниците. Присъединих се към Проект #задоброто защото вярвам в силата на правенето заедно. От този момент нататък се сдобих с още едно семейство!

СВИЛЕНА ГЕОРГИЕВА

Заместник Председател на Фондация „За Доброто“

Майка съм на две деца. По професия съм журналист и работя на свободна практика. Участвам в Проект #задоброто, защото смятам, че ролята ми на гражданин не се изчерпва с плащането на данъци. В една от умните книги беше написано, че хората се познават не по думите, а по делата им.

ВАНЯ КАРАДЖОВА

Координатор Проект “Светулка”

Творец по душа съм, предимно фотограф. Животът ме дари с прекрасно семейство и две впечатляващи деца. Относно #ЗаДоброто – съдбата си знае работата. Вярвам, че няма нищо случайно. Да правиш добрини е зареждащо, особено когато си част от такъв вдъхновяващ екип. Да виждаш как усилията ти променят съдби е привилегия. Доброто е копнеж за щастие ,а аз мечтая да виждам повече щастливи лица!

Магдалена Славова

Главен Архитект Проект “Светулка”

Олга Иржицкая

Координатор Интеграционен Център “За доброто”

Мария Михайлова

Специалист администрация и финанси
bg_BGBG