Приказки за оздравяване - За доброто
15745
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15745,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Приказки за оздравяване

Категория
Каузи

Активна кампания

Пак е 1 юни, деня на детето. Актрисата Албена Павлова се присъедини към инициативата на Фондация „За доброто“ и прочете приказки на децата-пациенти в специализираната педиатрична болница „Проф. д-р Иван Митев“. Представете си как облаците магически бързо изчезват от небето и изгрява слънцето. Ето така точно се върна радостта по лицата на децата в болницата.

Започнахме кампания, за да осигурим таблети за отделенията в болницата, така че всяко дете да може да слуша приказки и песнички. Средата лекува, възможността децата да се забавляват и да учат е част от лечебната среда.

Към идеята се присъедини приложението за аудиокниги и електронни книги Storytel с дарение на няколко едномесечни абонамента на родители и деца-пациенти, за да направи престоя им в болницата малко по-лек.

Очаквайте новини за развитието на инициативата.