Екип

Кремена Кунева

Основател и председател на фондация „За Доброто“

От 14 г. работя в аутомотив бизнеса и съм управител съм на фирма в този сектор. Имам дъщеря на 3 г. и прекрасно семейство. Създадох Проект #задоброто, защото видях, че в България все още има много добро и то трябва да се подкрепя и продължава. Също така от сърце желая поколението на дъщеря ми да бъде една идея по-добро като гражданско общество от това, което сме ние. Вярвам, че единствено с добър пример може да дадем най-добрите уроци на децата си.

Свилена Георгиева

Изпълнителен директор на Фондация „За Доброто“

Майка съм на две деца. По професия съм журналист и работя на свободна практика. Участвам в Проект #задоброто, защото смятам, че ролята ми на гражданин не се изчерпва с плащането на данъци. В една от умните книги беше написано, че хората се познават не по думите, а по делата им.

Димитрина Спирова

Основател, зам.-председател и член на УС на фондация „За Доброто“

Майка съм на две момичета. Имам малък бизнес и обичам да се срещам с хора. Включих се в проекта #задоброто, защото виждам смисъл в това човек да прави усилия, за да промени нещо и дори да е малко, да вложи сърце и душа в него.

Полина Троянова

Член на УС на фондация „За Доброто“

Майка съм на две момчета и имам чудно семейство. Професията ми е реставратор, но това също е и моят начин на мислене. Много често, когато видя нещо, си го представям в най-добрата му светлина. Така е с картините и иконите, а също и със сградите и грижата за децата в болниците. Присъединих се към Проект #задоброто защото вярвам в силата на правенето заедно. От този момент нататък се сдобих с още едно семейство!

Мариела Цекова

Член на УС на фондация „За Доброто“

Майка съм на прекрасна дива дъщеря, за която мечтая да бъда добър пример. Работя в сферата на фармацевтичната индустрия, откакто се помня. Сблъсквала съм се с много несправедливости, към които изпитвам огромна непоносимост. Проект #ЗаДоброто ми даде надежда, че аз самата мога да бъда част от промяната. Силно вярвам, че трябва да има активно гражданско общество. Аз искам да съм част от него!

Ваня Караджова

Член на УС на фондация „За Доброто“

Творец по душа съм, предимно фотограф. Животът ме дари с прекрасно семейство и две впечатляващи деца. Относно #ЗаДоброто – съдбата си знае работата. Вярвам, че няма нищо случайно. Да правиш добрини е зареждащо, особено когато си част от такъв вдъхновяващ екип. Да виждаш как усилията ти променят съдби е привилегия. Доброто е копнеж за щастие ,а аз мечтая да виждам повече щастливи лица!

Жана Николова

Член на УС на фондация „За Доброто“

Работя с хора и думи – това е част от професията на консултантите по комуникация. Ценя добрите хора и добрите истории. Ако подходиш с търпение и разбиране, можеш да извадиш най-доброто и у другия, и у себе си. Отнасям се внимателно с думите. С тях можеш да се намериш или да се изгубиш. Те предопределят действията и обще-житието ни. „Добро“ е една от думите, които намират, събират, променят и ни дават смисъл.

Надежда Рангелова

Зам.-председател и член на УС на фондация „За Доброто“

Енергична и крайно оптимистичната ми натура се убеди, че непримиримият дух е най-силната ми страна. Не мога, не искам и няма да повярвам, че детското здравеопазване в България може да остане на това ниво. Дълбоко вярвам, че с малки стъпки и постоянство ще постигаме промяната и ще изградим нещо по-добро за нашите деца – сигурна, спокойна и позитивна среда по време на престоя им в болнични заведения. Майка съм на две невероятни деца. Обожавам децата, природата и вкусната храна.