Награди

Български дарителски форум “Смелост и вдъхновение в дарителството”

Фондация “За доброто” получи специалната награда на Българския дарителски форум “Смелост и вдъхновение в дарителството” 2021 г. Тази награда се връчва за пръв път на организация.

Благодарим за признателността и доверието. Благодарим за това, че има такива невероятни хора и организации, които наистина дават всичко от себе си за изграждането на едно по-добро гражданско общество.

Благодарим на всички, които през тези две години и близо 20 кампании бяхте до нас, подкрепяхте ни, работихте наравно с нас. Вие и децата сте нашето истинско вдъхновение. А то, повярвайте, е по-нужно от всичко друго.

Награда на bTV Radio като част от кампанията „Будител на годината“

На 1 ноември, в Деня на Народните будители, фондация „За доброто“ получи специалната награда на bTV Radio като част от кампанията „Будител на годината“.

Проектът на фондацията „Легълца за оздравяване“ беше сред 10-те финалисти в осмото издание на кампанията, избрани от жури сред над 130 номинации. Тази кампания е част от нашите каузи за модернизиране детското здравеопазване в България.

Националната кампания „Будител на годината 2021“ е организирана от Българското национално радио и бе излъчена по bTV.

Благодарим за признанието! То е признание за усилията на всички доброволци и дарители на фондацията.

Българска педиатрична асоциация за  „Личност, ангажирана с каузата на детското здравеопазване“

Награда на Българска педиатрична асоциация за  „Личност, ангажирана с каузата на детското здравеопазване“ 2019. Каузата е ремонтът на отделението по нефрология в специализираната детска болница „Проф. д-р Иван Митев“.

Годишни награди „Даниела Сеизова – В името на живота“ – 2019, категория „Пациентска организация или пациент“.

Програма „Най-изявените млади личности на България“ за 2020 г., част от световната програма „Най-изявените млади личности“ (The Outstanding Young Persons – TOYP) на Junior Chamber International (JCI). Кремена е най-изявен млад човек в категория е „Хуманитарно или доброволческо лидерство”.

bg_BGBG